VIDEO: Stanovnici Tirane će svaki dan 15 minuta tapšati lekarima koji se bore protiv virusa korona

Stanovnici Tirane pridružili su se inicijativi da svakodnevno, u javnom televizijskom prenosu, sa svojih balkona 15 minuta aplaudiraju svim lekarima i sestrama koji se bore protiv virusa korona.
VIDEO: Stanovnici Tirane će svaki dan 15 minuta tapšati lekarima koji se bore protiv virusa korona
Foto: Pixabay
Građani koji, poštujući preporuke preventivnih mera u sprečavanju širenja zaraze, ostaju u svojim domovima, na ovaj način iskazuju zahvalnost lekarima i sestrama na njihovom zalaganju širom Evrope, prenosi ATA.
 
Albanski premijer Edi Rama pozdravio je ovu inicijativu televizijskog prenosa pozivajući sve porodice u Tirani i širom zemlje da sa svojih balkona u 17:30 časova, petnaestominutnim aplauzom pozdrave sestre i lekare koji se bore protiv virusa korona.
 
  • Goran

    19.03.2020 00:33
    I u Rumuniji se tapšalo bez prestanka.
  • @mrča

    16.03.2020 10:47
    Ljudski razum nikad nije ni bio na zavidnom nivou. Da jeste, ne bi nas niko mogao navesti na mržnju, ratove, pohlepu i slične specijalitete.
  • mrča

    15.03.2020 22:27
    Ovo je ludilo! Pitam se je li došao kraj ljudskom razumu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.