Onlajn kalkulator pokazuje koliko tačno rolni toalet papira treba kupiti

Ako pripadate grupi ljudi koja je manično kupovala toalet papir u poslednjih nekoliko nedelja, možete odahnuti, jer će vam novi onlajn kalkulator pomoći da izračunate koliko vam je tačno rolni toalet papira potrebno tokom samoizolacije zbog pandemije virusa korona.
Onlajn kalkulator pokazuje koliko tačno rolni toalet papira treba kupiti
Foto: Pixabay
Londonski vebdizajner Dejv Stjuart napravio je internet i mobilnu aplikaciju Got Paper u nameri da reši ovaj problem uz određenu dozu britanskog humora, piše "Insider".
 
Jednostavan interfejs ove aplikacije otkriva vam koliko je rolna toalet papira potrebno na temelju vaših odgovora na nekoliko jednostavnih pitanja kao što su "broj velikih nuždi tokom dana" i "broj malih nuždi tokom dana".
 
Aplikacija je besplatna, ali sadrži link za donaciju ako neko želi da doprinese Stjuartovom trudu.
 
Ona će biti prevedena na nekoliko jezika, uključujući italijanski i kineski, u sledećih nekoliko dana, a biće razvijena i verzija za porodičnu upotrebu, koja će biti od pomoći domaćinstvima s više članova koji žele da utvrde koliko im je toalet papira potrebno.
 
Panična kupovina iz Hongkonga preselila u sve države koje su odlučile da uvedu ograničavajuće mere kako bi sprečile širenje virusa korona. Jedan od proizvoda koji prvi nestaje s polica je toalet papir zbog čega je on postao simbol panične kupovine i predmet mnogih šala na internetu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.