Srednjoškolac u Hrvatskoj dobio jedinicu iz onlajn fizičkog

Ocenjivanje učenika u školi na daljinu u Hrvatskoj nema do aprila, piše zagrebački Jutarnji list i dodaje da neki profesori ne štede s uterivanjem discipline jer je jedan srednjoškolac na istoku zemlje dobio jedinicu u onlajn školi i to iz fizičkog.
Srednjoškolac u Hrvatskoj dobio jedinicu iz onlajn fizičkog
Foto: Pixabay

"Profesor je postavio aplikaciju u koju je dete trebalo da pošalje dokaz da je odradilo neke vežbe, odnosno da izmeri puls. Kako to nije učinilo do predviđenog roka, profesor mu je dao 'jedinicu' u formi beleške koja je ušla u e-dnevnik", piše Jutarnji list.

  • LOL

    28.03.2020 17:13
    Moje dete je uspelo da dobije jedinicu iz nemackog prosle nedelje . Mail obavestenja da ce se otvarati online ucionice smo dobili kao roditelji u utorak/sredu prosle nedelje. Razredna i nastavnici su prosledjivali mailove sa instrukcijama i siframa i roditeljima i deci. Opsti haos je od prosle nedelje. Nije mi jasno sto nije poslat jedan mail sa siframa za sve. Vijamo se tu ko je sta dobio, ko nije, sto dete nije negde prijavljeno itd. Sve u svemu dobijemo mail sa sifrom za prijavu za nemacki u cetvrtak uvece. U petak ujutru mi stigne tek notifikacija . Posle posla popodne sednem sa detetom da ga prijavimo na nemacki u e ucionicu i vidimo test koji je trebao da se resi do cetvrtka i danas vidim upisan kec u e dnevnik od proslog petka .Ovde neko nije nirmalan.
  • Oliver A

    28.03.2020 15:03
    @Zahe Bant
    Greška u kucanju...i inače...tako radi i moja sestra i mislim da time samo još više kvari dete...pustite decu da budu slobodna...
  • AbelTVManijak

    28.03.2020 13:54
    @Petrovic
    Proslo je 30 godina od komunizma, kako si dosao do tog zakljucka da je relikt, kao osoba koja ima decu sada u skoli, fizicko je svedeno na puko zezanje.

    Muka mi je od vas koji stalno optuzuju relikt proslosti, za nesto sto se desava sad.

    Korupcija u savremenom neoliberalizmu nas je dovela do toga da su klinci, ne kulturni, sa pogubljenim moralnim normama, da uzimaju pogresne idole kao svoje heroje.

    Pa sad, ako su relikti komunizma da se nesto pravedno i moralno radi, onda je to bolje resenje, jer meni je dosta i svetog Save i pravednosti crkvenih merila, a da deca nemaju pojma ko su licnosti kao Miluti Milankovic, da se negira dokazana teorija evolucije, da su izdajnici heroji, i sva ta modernistika izlivanja kanalizacije.

    Sreca pa je sve manje ljudi poput tebe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.