Rouzi Hantington-Vajtli najlepša žena na svetu

Manekenka i jedna od anđela Victoria's Secret, Britanka Rouzi Hantington-Vajtli (24) proglašena je za najlepšu na svetu.

Manekenka i jedna od anđela Victoria's Secret, Britanka Rouzi Hantington-Vajtli (24) proglašena je za najlepšu na svetu.

 


Široj javnosti malo poznata manekenka a uskoro i glumica (gledaćemo je u novom nastavku "Transformersa") na pomenutim listama je iza sebe ostavila mnogo poznatija imena poput Kejti Peri, Natali Portman, Rijane i Kejt Midlton, nateravši mnoge da se pitaju ko je uopšte ta devojka?

Od kada je Maxim 2000. započeo tradiciju proglašavanja najlepše žene sveta, te titule su nosile uglavnom dobro poznata imena uključujući i već pomenutu Kejti Peri, Oliviju Vajld, Lindzi Lohan, Džesiku Simpson i Evu Longoriju.

“Rouzi je prava transformerka, prelepa je i tek će svi čuti za nju kada izađe ‘Transformersi’ u kom ona vrlo uspešno menja Megan Foks. Njen talenat je neosporan baš kao i njena lepota, o kojoj nije potrebno trošiti reči,” rekao je Džo Levi, urednik Maxima.

Na žalost mnogih muškaraca, Rouzi je već godinu dana u vezi sa glumcem Džejsonom Statamom, a zabavljala se sa Olivijeom Martinezom i Tajronom Vudom, najmlađim sinom basiste The Rolling Stones.

Drugoplasirana na Maximovoj listi je Olivija Mun, još jedna od novih glumačkih nada, dok je prošlogodišnja pobednica Kejti Peri sada zauzela 3. mesto. Kejti je izjavila kako joj nije bilo nimalo lako protekle godine jer je morala da opravda svoju pobedu i da se trudi da stalno dobro izgleda.



Glumice Kameron Dijaz i Mila Kunis našle su se na 4. i 5. mestu, a iza njih je manekenka i devojka Leonarda di Kaprija, Izraelka Bar Rafaeli. U drugom delu top 10 našle su se sve same glumice: En Hetavej, Natali Portman, Kobi Smalders i Dženifer Lorens.

Čitaoci FHM časopisa imali su malo drugačiji ukus.

Na njihovoj listi druga je Kejti Peri, Rijana je treća, a iza njih su Megan Foks i Olivija Vajld, koja se proslavila u seriji Dr. Haus.

Amerikanke preovlađuju i na ostatku liste, pa su tu glumica i žena Endija Rodika, Bruklin Deker, manekenka Marisa Miler, Keli Bruk, bivša Pussycat Doll Nikol Šercinger (devojka Luisa Hamiltona) i Ronaldova izabranica Irina Šejk.

“Pojavljivanje Kejti Peri, Rijane i Olivije Vajld na listi daje ovogodošnjim takmičenju jedan američki ukus, dok su visoke pozicije Bruklin Deker, Nikol Šercinger i Irine Šejk pokazale koliko javnost zanimaju devojke i žene uspešnih sportista”, rekao je Stjuart Hud, novinar FHM-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.