Na autoputu pronašli vreće sa milion dolara

Porodica iz okruga Kerolajn u Merilendu pronašla je prošlog vikenda na autoputu vreće sa skoro milion dolara u kešu, izvestio je portal WTVR.
Vozeći se sa porodicom, Emili Skanc je uočila da je iz kombija ispred njenog vozila ispala jedna vreća i udarila u njen automobil.
 
Zaustavila se i primetila da je 15-ak metara dalje na putu bila još jedna takva vreća, pa je uzela obe vreće i utovarila ih u svoj automobil ne znajući da se u njima nalazi skoro milion dolara u kešu.
 
Odvezla se zatim pravo do kancelarije šerifa i prijavila da je pronašla vreće sa neidentifikovanim sadržajem na autoputu, a nedugo potom ustanovljeno je da je u vrećama novac.
 
Istragom je ustanovljeno da su vreće s novcem ispale iz blindiranog vozila za transport novca i da su verovatno bile namenjene banci, ali se još uvek ne zna kako su ispale iz vozila za prevoz novca.
 
"Ispravno smo postupili, jer to nije naš novac", izjavila je Emili Skanc.
  • Mil9

    27.05.2020 13:19
    Opa
    To su bre moje pare,nosio ih glasacima,sad ce ostanu bez sendvic!
  • kesa

    25.05.2020 21:57
    Sto bi rekao Glogovac u Munjama "kako ja nisam nasao"
  • Vidoviti Limanac

    23.05.2020 23:54
    Tanjug
    100% tačno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.