VIDEO: Medicinska sestra pijana vozila autoputem 11 kilometara u pogrešnom smeru

Jedna medicinska sestra vozila je pod dejstvom alkohola u pogrešnom smeru više od 11 kilometara, izbegavajući vozila koja su joj dolazila u susret, pre nego što je izvela polukružni okret i vratila se u odgovarajuću traku.
Ema Maršal Dejvis je policiji priznala da je pila vino pre nego što je sela za volan svog Volkswagena Polo, i potom se auto-putem M4 zaputila svojoj kući, nedaleko od Kardifa u Velsu, u Velikoj Britaniji.
 
Medicinska sestra, zaposlena u bolnici za mentalno zdravlje, je krivicu priznala, pošto je alko-test pokazao da je imala duplo veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene. Osuđena je na 12 meseci društveno-korisnog rada i novčanu kaznu od 920 funti (1.016 eura).
 
Sreća je to na njena nesmotrena vožnja nije izazvala nikakve posledice po ostale učesnike u saobraćaju.
 
  • Srki

    27.06.2020 12:19
    Pravda za sestru
    Pa vozila je desnom stranom. Nevidim u cemu je problem?
  • /

    21.06.2020 19:20
    tamo svi voze pogrešnom stranom
  • Srecko

    21.06.2020 16:27
    :)
    Sestro svaka cast ! Kao u filmovima.
    Bar su svetla bila ukljucena. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.