Amerikanac dva puta za tri godine dobio milione na lutriji

Amerikancu Marku Klarku dvaput je za rukom pošlo ono što većini ljudi ne uspeva nijednom u životu, budući da je na "greb greb" lutriji u dva navrata dobio po četiri miliona dolara.

Prvi put je do dobitka došao pre tri godine, kada je, isporučujući gorivo na jednu benzinsku pumpu, kupio srećku instant lutrije, sastrugao bar kod i ugledao uputstvo koje je glasilo: "Obratite se službeniku".

Kako je i predviđeno, službenik je potom sa srećke sastrugao ostatak premaza, a zatim, sa šokiranim izrazom na licu, rekao: "Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara".

Kako navodi CNN, Mark je seo u svoj kamion i vratio ga u firmu u kojoj je bio zaposlen, i potom otišao do kuće svojih roditelja da im saopšti lepe vesti, da bi se nedugo zatim penzionisao.

Međutim, ovog meseca je još jednom kupio srećku "greb-greb" lutrije države Mičigen, i ponovo dobio istu sumu.

On kaže da je za struganje upotrebio novčić koji mu je pre desetak godina dao njegov sada pokojni otac, kao i da se zbog toga možda radilo o srećnom novčiću koji mu je pomogao da još jednom dođe do dobitka.

Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promene u svom životu, i da će i dalje živeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem - pecanjem, navodi CNN.

  • Deks

    29.06.2020 12:51
    @Steva - Hm, malo više da razmišljate možda? Penzioner se ne mora postati dobijanjem "prava na penziju", već je to individualna stvar svakog pojedinca - odnosno izbor da više ne budete u radnom odnosu i da uživate u životu sa nekoliko miliona dolara na računu.
  • Steva

    28.06.2020 10:55
    " Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promene u svom životu, i da će i dalje živeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem - pecanjem, navodi CNN."

    Kako to sad pedesetogodišnjak stekao pravo na penziju u toj zloj izrabljivačkoj i prema radnicima nemilosrdnoj americi ? Nešto se tu ne uklapa u naša shavatanja o njima ili su to ipak samo stereotipi ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.