Radnik "Starbaksa" odbio da usluži mušteriju koja nije nosila masku, dobio sto hiljada dolara bakšiša

Radnik "Starbaksa" u San Dijegu (SAD), koji je odbio da usluži mušteriju jer nije nosila zaštitnu masku, dobio je, nakon što je video snimak tog događaja postavljen na Fejsbuk, gotovo 100.000 dolara doniranog "bakšiša".
Radnik "Starbaksa" odbio da usluži mušteriju koja nije nosila masku, dobio sto hiljada dolara bakšiša
Foto: Pixabay

Lenin Gutjeres (24) odrađivao je svoju smenu u "Starbaksu" u San Dijegu u Kaliforniji kada je u lokal ušla žena bez maske, prenosi televizija En-Bi-Si.

Gutjeres ju je pitao da li ima masku za lice, ali pre nego što je stigao da joj pokaže pravila njegove kompanije, prema kojima se od kupaca zahteva da nose maske, žena ga je napala, a zatim i snimila.

Nakon što je nezadovoljna žena snimak postavila na društvenim mrežama, došlo je do obrta koji sigurno nije očekivala.

Kako prenosi američka televizija, na Internetu je ubrzo osvanula stranica "GoFundMe page for barista Lenin Gutierrez", na kojoj je postavljen pomenuti snimak, a korisnici zamoljeni da doniraju bakšiš za radnika "Starbaksa".

Na toj stranici, na kojoj je do danas prikupljeno 98.700 dolara, takođe je navedeno da će 100 odsto novca biti dato Gutjeresu, kako bi mogao da ostvari svoj san i postane profesionalni plesač.

  • Kod

    05.07.2020 08:52
    Nas
    Bi dobio otkaz i batina od zeninog "rođaka" koji ima "rođaka" u policiji ciji je "rođak"u vladi.....I naravno kaznu jer je napao "ženu sto nema masku"
  • Ćofi

    04.07.2020 23:36
    Dobar marketing, nema šta, za samo 100 soma. Svaka čast Starbucks! :)
    Ja bih dao još 100 soma ovome što je smislio heheh :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.