FOTO: Indijac nosi masku od zlata vrednu skoro 4.000 dolara

Indijac Šankar Kurade privukao je pažnju kako lokalnog stanovništva tako i šire javnosti kada je kao zaštitu u vreme korone počeo da nosi zlatnu masku za lice, čija je vrednost skoro 4.000 dolara.
"Do ideje da napravim zlatnu masku došao sam kada sam video čoveka koji je nosio srebrnu masku. Pošto ja volim zlato i zlatni nakit, teške lančiće i veliko prstenje pomislio sam zašto ne bih mogao da nosim i zlatnu masku. Zamolio sam svog lokalnog zlatara da mi napravi zlatnu masku. Maska je teška 2,5 kilograma, a koštala me je 289.000 rupija (3.869 dolara)", rekao je Kurade, piše Sputnik.
 
Naveo je i da maska ima rupice koje mu omogućavaju nesmetano da diše, ali ukazao i da se i pored maske i dalje pridržava mere fizičke distance, prenosi Klix.
 
Kurade kaže da je u Maharaštri (država u Indiji) gde živi ljubav njegove porodice prema zlatu poznata, ali da je zlatna maska ipak privukla pažnju kako lokalnog stanovništva, tako i medija.
 
"U centru pažnje sam kada se u javnosti pojavim sa zlatnom maskom. Iako je u ovoj zemlji poznata fascinacija moje porodice zlatom, ipak zlatna maska je potpuno nešto novo i izaziva znatiželju kod mnogih", rekao je Kurade.
 
  • Vidra

    10.07.2020 23:23
    No bobs
    Džaba mu. Neće dobiti bobs and vegana.
  • khm

    07.07.2020 10:48
    Zlatna krava i 100% zastita
  • Vasa

    07.07.2020 08:57
    ...
    ... zlatna maska, a lastiš iz gaća izvadio ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.