Tokom vožnje uspeo da se izbori sa otrovnom zmijom

Australijski vozač, koji je otkrio zmiju otrovnicu u svom automobilu tokom vožnje, uspeo je s njom da se izbori dok je istovremeno pokušavao da zaustavi vozilo.
Tokom vožnje uspeo da se izbori sa otrovnom zmijom
Foto: Pixabay (ilustracija)
Vozač identifikovan samo imenom Džimi (27) vozio se autoputem u Kvinslendu brzinom od 100 kilometara na sat kad je uočio životinju, preneo je CNN.
 
Radilo se o australijskoj smeđoj zmiji, vrlo otrovnoj, koja je odgovorna za najviše umrlih od ujeda zmije u Australiji.
 
"Što sam više pomerao noge to se više omotavala oko mene i glavom je počela da udara u vozačko sedište između mojih nogu", kazao je vozač, a prenela je policija.
 
Uz pomoć sigurnosnog pojasa i noža pokušao je da se izbori sa zmijom istovremeno zaustavljajući automobil. Uspeo je da ubije zmiju i potom je uz puni gas pojurio prema bolnici. Tada ga je uočio policajac i zaustavio zbog prebrze vožnje.
 
Kad je ugledao zmiju policajac je pozvao hitnu pomoć koja je utvrdila da zmija nije ugrizla vozača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.