VIDEO: Dete dovuklo kući aligatora

Jedan desetogodišnjak sa Floride upecao aligatora i dovukao ga kući. "Nije bilo toliko strašno", ispričao hrabri pecaroš.
Jedan desetogodišnjak sa Floride upecao aligatora i dovukao ga kući. "Nije bilo toliko strašno", ispričao hrabri pecaroš.

Majkl Dašer je pecao na kanalu u Floridi i bio je srećan jer mu se nešto uhvatilo na udicu. Nije ni mogao da pretpostavi da će to biti odrasli mužjak aligatora.

"Kada je aligator izleteo iz vode, udario je Majkla repom po licu. Njegova dva drugara su pobegla, ali Majkl je ostao da se bori sa životinjom. Izvukao ga je iz vode, oblepio je trakom čeljust aligatora i dovukao ga je kući, jer se plašio da mu niko neće verovati", ispričala je njegova majka, 33-godišnja Tonja Dašer.

"Kad sam ga izvukao iz vode, rvali smo se i na kraju sam ga savladao", rekao je Majkl, koji je dodao da na tom mestu često peca i da nikada pre nije video aligatora.

Kada je Majklov deda ugledao aligatora u svom dvorištu odmah je pozvao policiju, koja je hrabrom ribolovcu izrekla opomenu.

"Taj mali se ničega ne plaši, baš ničega", rekao je Majklov ponosni, ali i zabrinuti deda.

Aligator je kasnije oslobođen. Kazna za hvatanje aligatora na Floridi je 500 dolara ili 60 dana zatvora.

Policija je mališanu izrekla opomenu i dala mu savet. "Sledeći put kad vidiš aligatora - beži".

  • seljak

    29.05.2011 13:00
    @ali-lagator
    Ko nas toliko omalovazava-vredja sa ovakvim "vestima"?
    Zar "novinar" koji je odabrao ovaj tekst misli da smo totalni retardi?
    Da li je jednostavnije da on poseti cika doktora ili mi koji poverujemo u ovu "vest"?
    Kuda plovi nekada casna profesija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.