VIDEO: Čistili kanalizaciju i pronašli džinovskog "pacova"

Komunalni radnici u Meksiku ostali su šokirani nakon što su među tonama smeća koje je kanalizacija izbacila primetili i nešto za šta su prvo pomislili da je ogromni pacov.
Usled obilnih kiša u Meksiko Sitiju pre desetak dana došlo je do preopterećenja kanalizacije i na površinu je izbačeno čak 22 tone raznog smeća, usred čega se našao i džinovski "glodar".
 
Ispostavilo se da je reč o rekvizitu za Noć veštica koji je, veruje se, završio u kanalizaciji nakon jedne oluje i tamo je godinama ostao neotkriven.
 
Priča iz Meksika postala je viralna, a u međuvremenu se javila žena po imenu Evelin Lopez koja kaže kako je ona napravila pacova za Noć veštica. Otkrila je kako je nestao pre nekoliko godina, za vreme jakog pljuska, i nije mogla da ga pronađe.
 
"Ratzilla" je sad na sigurnom, iako njegova vlasnica kaže kako ne zna šta će s njim uraditi.
 
  • Forezničar

    30.09.2020 14:50
    U Srbiji prilikom čišćenja kanalizacije mora da se dejstvuje sredstvom koji se zove LUSTRACIJA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.