Solarni bikini sve veći hit u svetu

Zaboravili ste da napunite ajpod za plažu? Ne brinite, postoji rešenje: samo ga uštekujte u svoj solarni bikini.
Zaboravili ste da napunite ajpod za plažu? Ne brinite, postoji rešenje: samo ga uštekujte u svoj solarni bikini.

Možda izgleda kao običan bikini, ali ovaj kupaći kostim ima dvostruku funkciju, piše "Dejli Mejl". Pored toga što ćete u njemu izgledati seksi, on je ujedno i solarni utikač za punjenje vaših brojnih gedžeta i ostalih elektronskih spravica koje nosite na plažu. Lepo i korisno.

Ajpodi, mobilni telefoni, lap topovi, kamere i ostali aparatići bez kojih više ne možemo da zamislimo živote - vaši ili vaših prijatelja, od sada mogu da se pune preko izazovnog bikinija koji "sakuplja" sunčevu energiju. Verovali ili ne, dizajner Endru Šnajder, planira da uskoro napravi i muški model kupaćeg koji će moći da hladi pivo.

Tajna je u materijalu od koga je napravljen, odnosno, u fotosenzitivnim provodnim nitima. Svaki kupaći je pravljen po meri, a za izradu je bilo potrebno oko 80 sati mukotrpnog rada. Otuda i cena zavisi od konfekcijskog broja, tj. zapremine kupca, a kreće se od 170 evra pa naviše.

Ako se odlučite za solarni bikini, posle svakog plivanja samo obratite pažnju da ste se dobro osušili kako bi bez problema mogli da koristite i dalje njegovu neverovatnu, drugu funkciju.
  • OKI

    07.06.2011 12:54
    Biće - izvinte , mogu li da ga utaknem , da se malo napuni
  • sosa

    07.06.2011 08:09
    UUU, odlično, kako je krenulo, još ćemo u rođenom dupetu puniti mobilni...
  • 05.06.2011 07:15
    ...
    a ako se desi kratak spoj, onda bude električni orgazam?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.