Ko su "Zaista lepe žene"?

Italijanski "Vog" izbacio je novu definiciju "Zaista lepe žene".
Italijanski "Vog" izbacio je novu definiciju "Zaista lepe žene".

Iako još uvek nije u prodaji, u javnost su iscurele fotografije tri punije devojke koje krase naslovnicu junskog izdanja, sa naslovom "Zaista lepe žene".

Magazin "Vog" je ovog meseca "vruća" tema upravo zbog reakcija koje je izazvao kontroverzni naslov.

Ko su "Zaista lepe žene", i da li obline ponovo ulaze u modu, a anoreksija i koščatost odlaze u zaborav, "zabrinulo" je mnoge.

Zašto su "ove žene lepe" i u poređenju sa čim, pitanje je koje se postavlja poslednjih dana u modnim krugovima.

"Ovaj naslov nije slučajnost, već je postavljen sa namerom da isprovocira i pokrene diskusiju i što je najvažnije, nikoga ne brani. Poruka je da je da su obline seksi", izjavila je Franka Socani, glavna i odgovorna urednica italijanskog Voga.

"Obline su još od antičkih vremena bile simbol zdravlja i lepote. "Tako si predivno mršava" je postalo kompliment tek od šezdesetih godina prošlog veka, kada je mršavost postala jedini oblik lepote", dodala je Feanka.

Ako je suditi po ovome, era "mršavica" je na zalasku, i na scenu ponovo stupa renesansna lepota sa svim svojim "atributima". (Mondo)
  • Aca Banjac

    12.06.2011 10:11
    Vic dana
    Razgovaraju tri prijatelja i prvi kaže : Moja je žena toliko debela da kad sedne u fotelju skroz je popuni. Nije to ništa kaže drugi da bi sela mojoj je potreban dvosed koliko je debela, a treći će : A u moje Milijane lijepe plave oči...pa u čemu je štos...upitaše ga prijatelji ? - Sve ostalo je guzica..odgovori treći
  • Dunja

    07.06.2011 17:06
    :D
    Bilo bi lepo kad bi zena pocela da se postuje kao lepa,i zenstvena bez obzira na izgled.Zena nije lutka nego ono sto nosi u sebi,i kako nosi ono sto je na njoj.Problem je to sto mediji trenutno potenciraju izgled kao merilo vrednosti i seksualnosti,pa onda one zene i muskarci koji ne izgledaju po trenutnim standardima(mrsavim)imaju osecaj manje vrednosti,i zbog toga ima toliko ljudi koji su optereceni isfrustrirani i anoreksicni i mislim da je to mnogo ozbiljniji problem nego sto se misli.I to je problem jer mnogi ni ne mogu da izgledaju kao u casopisima,i ni ne treba tako da izgledaju.Mislim da je sustina u tome biti zadovoljan onim sto ti je priroda dala,i voleti sebe onakav kakav jesi,i hraniti se zdravo i baviti se fizickom aktivnoscu.Biti u skladu sa sobom.Onaj ko ne voli sebe nece biti zadovoljan ni kad se drasticno ulepsa.
  • Miki

    07.06.2011 15:45
    Ne postoji definicija lepe zene. Lepe zene postoje u toliko razlicitih oblika i aroma da je lepota zapravo u tome. Nedvosmisleno, trend modernog doba je da su mrsave i vitke zene "in", one se smatraju lepim, a nekada je bilo obrnuto. Ali rekao bih da je istina zapravo negde na pola puta. O ukusima ne vredi raspravljati, ali nije u redu reci za zenu da nije lepa samo zato ste je krupna, ali isto tako nije u redu reci to ni za mrsave zene. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.