VIDEO: Zvaničan instagram nalog pape Franje lajkovao fotografiju manekenke obučene u školsku uniformu

Vatikan će uskoro morati da uvede menadžera društvenih mreža pošto se zvanični nalog na Instagramu pape Franje našao među onima koji su "lajkovali" fotografiju brazilske manekenke, oskudno odevene u školsku uniformu.
Prema raznim svedočenjima i navodnim snimcima ekrana kojima se dokazuje ovaj neobičan događaj, ispada da je niko drugi do papa Franja dao "blagoslov" ispod objave na Instagramu dvadesetsedmogodišnje brazilske manekenke Natalije Garbito, prenosi RTS.
 
Uživajući u ovoj iznenadnoj planetarnoj popularnosti, Garbito se odmah oglasila na društvenim mrežama, duhovitom primedbom: "Barem ću ići u raj".
 
Zvanični nalog na Instagramu pape Franje ima 7,2 miliona pratilaca, pa je gotovo bilo nemoguće da niko od vernika ne primetiti zvanično ime papinog profila na Instagramu među onima kojima su se fotografije brazilske manekenke dopale.
 
Više nije moguće naći dokaze da se ispod pomenute fotografije nalazi papski blagoslov, ali društvene mreže nikad ne zaboravljaju.
 
 
Inače, Papa je početkom godine izjavio kako je seksualno zadovoljstvo božji dar. "Užitak u hrani postoji da bi ste ostali zdravi i živi, baš kao što seksualni užitak postoji da učini ljubav lepšom i obezbedi održanje vrste", naveo je papa Franja.
 
U međuvremenu, Papa je prošlog meseca odobrio istopolne zajednice.
  • Stevan

    18.11.2020 18:31
    @Goran

    Ćuti ti ja sam išao u saobraćajnu školu
  • Nikola NS

    18.11.2020 15:40
    Hrabrost
    https://zicer.org/2018/12/28/hrvatska-hrabri-djecak-napipao-rak-testisa-sveceniku-i-spasio-mu-zivot/
  • Bonko Zvogdan

    18.11.2020 15:21
    3 metera...
    Pa i pop je zivo bice pa voli pornice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.