Napio se, promenio ime u Selin Dion i zaboravio na to

Mladić koji se do skoro zvao Tomas Dod toliko se napio da je promenio ime u Selin Dion i posle je na to zaboravio.
Kako je rekao za "Birmingem lajv", ovaj 30-godišnjak je veliki fan kanadske pevačice, a dodao je da je verovatno popio koju čašicu više uz njen koncert na Jutjubu, pa je zato došao na ovu ideju.
 
Promenu imena izvršio je putem aplikacije, uredno platio 89 funti, a onda je i kupio osam dodatnih sertifikata koji ovo potvrđuju - za slučaj da mu neko ne veruje. Kako kaže, nije se ni sećao ovog čina, sve dok mu na adresu nisu stigli novi dokumenti, sa novim imenom.
 
Selin se, tako, našalio da ne bi voleo da ga policija zaustavi u saboraćaju jer bi "to moglo da bude čudno". Njegova majka u početku je bila ljuta, ali kada joj je objasnio da je moglo i gore, uspela je da uvidi koliko je stvar zapravo smešna.
 
"Objasnio sam joj da je moglo da bude i mnogo gore. Mogao sam da budem Boris Džonson. Sreća pa on nema koncerte na Jutjubu", izjavio je.
 
Selin je zaključio time da mu se ne žuri sa promenom imena, i da za sada ne razmišlja o tome.
 
  • Dragan

    04.01.2021 13:33
    ili zamisli još gore. Koliko bi Aleksandra Vučića bilo
  • Kim Džo

    04.01.2021 10:42
    Car
    Moglo je i gore zamisli da je to kod nas moguće koliko bi Svetlana, Toma Zdravković i Sinana a poneki naravno Džej hodalo gradovima i selima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.