Nemački frizeri se bune jer fudbaleri imaju sumnjivo uredne frizure

Nemački frizeri protestovali su zbog toga što nemački fudbaleri izgledaju sumnjivo dobro podšišani usred lokdauna.
Nemački frizeri se bune jer fudbaleri imaju sumnjivo uredne frizure
Foto: Pixabay
Nacionalno udruženje frizera i brica objavilo je otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Nemačke Fricu Keleru u kome navode da veruju da su mnogi fudbaleri nedavno podšišani, iako su frizerski saloni zatvoreni od 16. decembra.
 
U Nemačkoj su na snazi stroge restrikcije za vreme najnovijeg zaključavanja zbog pandemije virusa korona, što mnogim građanima ne ostavlja ništa drugo nego da biraju između zaraslog izgleda ili svojeručnih doterivanja.
 
Udruženje je navelo da je videlo igrače sa doteranim razdeljcima, podšišanom kosom na vratu i zulufima na nekoliko milimetara sa jasnim obrisima, što samo mogu da urade profesionalni frizeri sa profesionalnom opremom.
 
Udruženje navodi da ponašanje fudbalera ohrabruje ljude da ubeđuju brice da ih tajno šišaju u vreme kada mnogi frizeri gube veliki deo ili sve svoje prihode.
 
"Raste bes prema savršeno ošišanim fudbalerima i, kao posledica toga, prema pozivima od klijenata koji pokušavaju da ubede (frizere) da rade na crno i krše propise, na primer sa kućnim posetama", navelo je udruženje.
  • Куп је битан

    14.01.2021 12:37
    За време забране рада фризерским салонима и осталих будалаштина моја фризерка је радила код куће. Назовеш, закажеш, одеш, ошишаш се. Ово су профашистичке мере које имају за циљ уништење читаве класе малих предузетника и занатлија. Подршка фризерима, то је важно занимање, које свет око нас чини лепшим.
  • Platipus Peri

    13.01.2021 16:33
    Fuzbaleri vele šišarke
    Vidi ovak san svake frizerke je bio da se dobro uda za nekog bogatog, pa ako je jos i fudbaler ih. A neki su zenama otvarali i salone,, sto kozmeticarske, sto frizerske. Eto i sada se ulaganje u obrazovanje zena isplatilo pa one lepo sisaju muzeve...
  • Kile

    13.01.2021 14:03
    Online šišanje. Preporuka ministarstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.