Kladionice već primaju opklade za ime deteta princa Harija i Megan Markl

Britanske kladionice već prikupljaju opklade za ime budućeg brata ili sestre malog Arčija, sina princa Harija i glumice Megan Markl, a za sada se najbolje kotiraju imena Oliver i Dajana, koja imaju kvotu 8 prema 1, piše list Indipendent.
Kladionice već primaju opklade za ime deteta princa Harija i Megan Markl
Foto: Pixabay
Na drugom mestu, prema izveštajima kladionice Betfer, su imena Artur i Grejs sa kvotom 10 prema 1, dok kvotu 12 prema 1 imaju imena Filip, Albert, Džordž i Izabela.
 
Na dnu liste je ime Boris, kome kladionica daje kvotu od čak 200 prema 1 da će ga budući roditelji odabrati.
 
Portparol Betfera Sem Rozbotom rekao je Indipedentu da su princ Hari i Megan Markl jednom već iznenadili kladioničare, pošto su prvorođenog sina nazvali Arči, imenom koje uopšte nije bilo na listi najverovatnijih.
 
"Verovatnoća je da će Megan i Hari ovoga puta odabrati tradicionalnije ime, a Oliver i Dajana su favoriti među našim klijentima", dodao je Rozbotom.
 
Princ Hari i Megan Markl objavili su u nedelju da očekuju drugo dete, porukom da će "Arči postati stariji brat".
  • Ns

    23.02.2021 08:06
    Živorad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti