VIDEO: Zaledili se Nijagarini vodopadi

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18C na reci Nijagari, a hladni talas je još uvek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše Indipendent.
Britanski list navodi da su turisti, koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima, mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana.
 
Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.
 
Njujork je, zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD, tokom poslednje dve nedelje je pogođen izuzetno hladnim talasom, a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.