VIDEO: Šef tražio psihološku procenu policajca, ovaj mu zauzvrat uništio kola

Video incidenta koji se u nedelju dogodio na Rodosu za kratko vreme privukao je pažnju u regiji.
VIDEO: Šef tražio psihološku procenu policajca, ovaj mu zauzvrat uništio kola
Foto: Pixabay (ilustracija)
Naime, osvete šefovima ne događaju se često, a posebno kad je isti šef visokopozicionirana osoba u policiji. 
 
Video prikazuje Mitsubishi L200 koji se zaleće u Mercedes Sl parkiran ispred zgrade policije. Vozač udara kamionetom nekoliko puta roadstera te potom izlazi kako bi se i ručno obračunao s automobilom. Pritom dodatno oštećuje vozilo čekićem. 
 
Kako je Mercedes pomeren prema ivičnjaku, sumnja se da šteta nije samo na limu već je stradala i mehanika. Kako saznaje Rodiaki.gr, veliku materijalnu štetu nadoknadiće iz svog džepa sam nasilnik. 
 
Međutim, tu stvari postaju zanimljive jer ovo nije bio vrhunac sukoba između policajca i njegovog šefa. 
 
Naime, nakon što je oštetio svaki komad lima na Mercedesu, uputio se u zgradu policije. Niko ga nije zaustavio pa je stigao i do načelnika policije. Tamo je polomio kvaku, a onda je ušao u kancelariju i direktno mu pretio, pred svjedocima. 
 
Kolege policajci su ga na kraju uhapsili, a policijski nasilnik je dobio niz optužbi, i to za uništavanje privatnog vlasništva, napad, pokušaj nanošenja povreda, itd. Takođe, kod njega je pronađen napunjeni revolver. 
 
Prema pisanju lokalnih medija, policajac je izgubio živce i postao nasilan nakon što je načelnik zatražio psihološku evaluaciju. 
 
Uhapšeni policajac se izvinio i obećao da će sanirati svu štetu. Zadržan je iza rešetaka, a suđenje će biti do kraja nedelje.
 
  • Boba

    28.05.2021 22:19
    Laki je malo nervozan...
  • VideoDokaz

    28.05.2021 15:08
    Dokaz
    Ovde nikome nije čudno da policajac vozi Mitsubishi a šef Mercedesa? Unutrašnja kontrola je farsa.
  • Salle

    28.05.2021 02:03
    12 glasova za "evakuaciju" Omg-a. Ja ću dati jedan za evaluaciju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.