VIDEO: Slepi miš leteo po avionu, pilot odlučio da se vrati

Avion Er Indije na putu prema SAD bio je prisiljen da se vrati u Nju Delhi nakon što su putnici na letu doživeli bliski susret sa šišmišem.
VIDEO: Slepi miš leteo po avionu, pilot odlučio da se vrati
Foto: Pixabay
Na društvenim mrežama širi se snimak koji je postao viralan: posada i šokirani putnici u neverici gledaju šišmiša koji leti u Boingu 737.
 
Avion je iz Delhija krenuo prema Njuarku u četvrtak ujutru, prema rasporedu, a slepi miš je primećen otprilike nakon pola sata. Tada je pilot odlučio da se vrati u Nju Delhi.
 
Indijski službenici civilnog vazduhoplovstva rekli su da je avion, nakon povratka, dezinfinkovan. Šišmiš je pronađen mrtav u odeljku poslovne klase.
 
Putnici su prebačeni u drugi avion.
 
 
Odeljenje za bezbednost leta vazduhoplovne kompanije sprovešće detaljnu istragu.
 
Er Indija je u svom preliminarnom izveštaju saopštila da mogućnosti prisustva "neželjenih sisara" dolaze iz vozila drugih kompanija, poput onih koja se koriste za ugostiteljstvo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.