Nakon 50 kilometara shvatio da je zaboravio trudnu ženu na odmaralištu

Mlada porodica, koja se vozila autoputem od Gornje Bavarske do Severne Rajne-Vestfalije, tokom noći sa subote na nedelju, neće uskoro zaboraviti tu vožnju.
Nakon 50 kilometara shvatio da je zaboravio trudnu ženu na odmaralištu
Foto: Pixabay
Vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mesečno dete zaustavili su se na odmaralištu neposredno pre izlaska iz Pomersfeldena. 
 
Međutim, putovanje se nastavilo bez trudne 28-godišnjakinje. Trudnica je htela da pričeka muža u autu sa svojim detetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona spontano odlučila da ode do toaleta, piše Fenix magazin.
 
Čini se da muškarac to nije primetio nakon povratka u automobil i započeo je vožnju bez svoje trudne drage. 
 
Žena koja je bila bez jakne i bez mobilnog telefona, obratila se ljudima u blizini, koji su pozvali policiju.
 
Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još na odmoralištu, pre nego što se okrenuo i krenuo nazad po nju. 
 
Policija je trudnicu odvezla prema muškarcu u policijskom automobilu. 
 
Srećom, nakon nekog vremena porodica se srela negde na autoputu A3.
  • NS

    31.05.2021 00:34
    Sta's, desava se i najupornijima... Nije muz kriv...sigurno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.