Vratio ploču Boba Dilana u biblioteku posle gotovo pola veka

Hauard Simon vratio je ploču Boba Dilana u biblioteku u Ohaju 48 godina nakon što ju je pozajmio.
Ploču "Self Portrait" iz biblioteke Hajts u Klivlendu, Simon je pozajmio davne 1973. godine, kada je bio učenik srednje škole.
 
Radnica u biblioteci Sara Filips, objasnila je kako je nedavno poštom dobila paket iz San Franciska, u kom je bila ploča koja je u biblioteku trebalo da bude vraćena u junu 1973. 
 
Simon se nedavno penzionisao, a ploču je našao među Dilanovim albumima koje je kupio. Napisao je poruku izvinjenja, izračunavši da je ploču trebalo da vrati pre 17.480 dana. 
 
Ploča se "napatila" tokom godina, jer se Simon, koji je postao profesionalni muzičar, često selio tokom poslednjih 48 godina. 
 
U znak izvinjenja biblioteci je donirao 175 dolara, kao i kopiju jednog od njegovih albuma. Po rečima bibliotekarke, ploča je u odličnom stanju, iako je omot malo oštećen.
 
  • Ljilja Bibliotekarka

    04.06.2021 19:57
    Ovaj zajebo i malog Aleka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.