Američki gradić slučajno prodao svoj vodotoranj

Jedan američki gradić je u pogrešnoj transakciji s nekretninama slučajno prodao svoj vodotoranj.
Jedan biznismen je u gradiću Bruksvilu na Floridi aprila prošle godine za 55.000 dolara kupio jednu opštinsku zgradu ispod vodotornja s ciljem da je preuredi u teretanu.
 
Međutim, kada je Bobi Rid otišao do vlasti višeg nivoa u upravu okruga da bi prijavio svoju novu poslovnu lokaciju, rečeno mu je da je kupio čitavu parcelu koja obuhvata i vodotoranj, piše list "Tampa bej tajms". 
 
Srećom po gradić, Rid je bio voljan da vrati gradski vodotoranj.
 
Registar uprave okruga pokazuje da je on prošlog meseca vratio vodotoranj Bruksvilu, gradiću s 8.500 stanovnika 80 kilometara severno od Tampe.
 
"Ne znam ko je kriv", rekao je Blejk Bel, član Gradskog veća. "Mi smo samo članovi Veća i oslanjamo se na gradskog menadžera. Pretpostavljamo da on radi kako treba."
 
Gradski menadžer Mark Katni je rekao da greška pri prodaji nije njegova, već da je to posledica loše obavljenog pravničkog dela posla na ugovoru, te je direktor gradske službe za razvoj podneo ostavku.
 
"Mi smo samo ljudi, ponekad pogrešimo", rekao je Katni.
  • Ogi

    15.06.2021 09:47
    Samo kod nas
    Gradski menaџer
  • Wragolan

    15.06.2021 08:57
    E da je kod nas takve savesti, da daju ostavku kad nesto uprskaju, opstinske uprave i vise instance bi ostale bez celnih ljudi! Srecom ovde nemozete oterati nikog od celnika(koji pogresi), cak ni puskom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.