VIDEO: Irski gimnastičar razbio mit da se olimpijcima podmeću anti-seks kreveti

Irski gimnastičar Ris Maklenegan razbio je mit o tome da su organizatori Olimpijskih igara u Tokiju, sa ciljem da smanje seksualne odnose između sportista, u sobe postavili krevete od kartona.
Uprkos tome što je na Olimpijskim igrama sport na prvom mestu, opšte je poznata činjenica da su seksualni odnosi veoma česti u atletskom selu. Ne mora se biti genije da zamislite šta će se desiti kada mlade, zdrave ljude u najboljoj telesnoj formi stavite u ograničeni prostor.
 
Ipak, na koncu pandemije virusa korona narativ se malo promenio. Domaćini su zabranili publiku na stadionima, a sportisti ne smeju da izlaze iz olimpijskog sela dok traje takmičenje i zamoljeni su da se socijalno distanciraju.
 
Jedna od uobičajenih zanimljivosti vezanih za OI je broj kondoma koji se podeli atletama. Organizatori u Tokiju planiraju 160.000 komada, odnosno 14 po sportisti.
 
 
Ako vam to deluje kao mnogo, to je ništa u poređenju sa brojem koji je podeljen u Riju 2016. godine - 450.000 kondoma.
 
Počele su da kruže i glasine da su u sobama olimpijskog sela postavljeni slabašni kreveti od kartona kao jedan od načina da se sportisti onemoguće da u njima imaju seksualne odnose.
 
Teoriju o anti-seks krevetima podgrejao je i američki dugoprugaš Pol Kelimo, koji je u jednom od tvitova postavio fotografije soba i kreveta.
 
Međutim, irski gimnastičar Ris Maklenagan postavio je snimak na društvenim mrežama u kojem razbija mit o slabašnim anti-seks krevetima.
 
"U današnjoj epizodi lažnih vesti sa Olimpijskih igara - anti-seks kreveti. Navodno su napravljeni da puknu pod iznenadnim pokretima. Sve je laž. Lažne vesti", rekao je Irac skačući po krevetu.
 
  • Mudri

    20.07.2021 08:53
    E, moj Jokiću, šta ćeš ti propustiti :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.