VIDEO: Irski gimnastičar razbio mit da se olimpijcima podmeću anti-seks kreveti

Irski gimnastičar Ris Maklenegan razbio je mit o tome da su organizatori Olimpijskih igara u Tokiju, sa ciljem da smanje seksualne odnose između sportista, u sobe postavili krevete od kartona.
Uprkos tome što je na Olimpijskim igrama sport na prvom mestu, opšte je poznata činjenica da su seksualni odnosi veoma česti u atletskom selu. Ne mora se biti genije da zamislite šta će se desiti kada mlade, zdrave ljude u najboljoj telesnoj formi stavite u ograničeni prostor.
 
Ipak, na koncu pandemije virusa korona narativ se malo promenio. Domaćini su zabranili publiku na stadionima, a sportisti ne smeju da izlaze iz olimpijskog sela dok traje takmičenje i zamoljeni su da se socijalno distanciraju.
 
Jedna od uobičajenih zanimljivosti vezanih za OI je broj kondoma koji se podeli atletama. Organizatori u Tokiju planiraju 160.000 komada, odnosno 14 po sportisti.
 
 
Ako vam to deluje kao mnogo, to je ništa u poređenju sa brojem koji je podeljen u Riju 2016. godine - 450.000 kondoma.
 
Počele su da kruže i glasine da su u sobama olimpijskog sela postavljeni slabašni kreveti od kartona kao jedan od načina da se sportisti onemoguće da u njima imaju seksualne odnose.
 
Teoriju o anti-seks krevetima podgrejao je i američki dugoprugaš Pol Kelimo, koji je u jednom od tvitova postavio fotografije soba i kreveta.
 
Međutim, irski gimnastičar Ris Maklenagan postavio je snimak na društvenim mrežama u kojem razbija mit o slabašnim anti-seks krevetima.
 
"U današnjoj epizodi lažnih vesti sa Olimpijskih igara - anti-seks kreveti. Navodno su napravljeni da puknu pod iznenadnim pokretima. Sve je laž. Lažne vesti", rekao je Irac skačući po krevetu.
 
  • Mudri

    20.07.2021 08:53
    E, moj Jokiću, šta ćeš ti propustiti :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.