VIDEO: Jutjuberska glupost - praznio bazen sa terase stana u "Beogradu na vodi"

Na društvenim mrežama proširio se snimak momka koji sa terase stana "Beograda na vodi" prazni bazen.
Kako se može videti u snimku sa TikToka, momak pritiska ivice gumenog bazena kako bi voda izašla iz njega. 
 
Prema pisanju medija, momak sa snimka je jutjuber Miloš Kostić Kimi.
 
 
Mnogi su burno reagovali na ovaj snimak, a prema svemu sudeći, jutjuber je to uradio upravo kako bi privukao pažnju javnosti. 
  • @Dragan

    22.07.2021 11:20
    Razumem vaš poriv da pokažete da i od ove vlasti može biti sto puta gora, morate se valjda nekako istaći kad već nemate čime drugim a kad ne umete drugo onda je prirodno da umete samo rušiti i uništavati ono što je neko drugi napravio, nego da vas pitam - da li je dolaskom ove vlasti srušena vaša zgrada? Ne znam tačno za koga je građena, ali po vašim psihopatskim komentarima kojim svakodnevno zasipate ove strane nema ni najmanje sumnje da u njoj stanuje bar jedan seljober i malograđanin.
  • Srbenda

    22.07.2021 11:15
    Pa neka je.
  • Dragan

    22.07.2021 09:45
    Ea
    BG na vodi je za seljobere,malograđanštinu.To rušiti čim se promeni vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.