Osvajači medalja na OI mogu da skinu maske na podijumu 30 sekundi

Međunarodni olimpijski komitet saopštio je da će na Olimpijskim igrama osvajači medalja moći da skinu maske do 30 sekundi na podijumu da bi mogli da budu fotografisani.
Popuštanje pravila doneto je pod uslovom da su osvajači medalja udaljeni, dok se od njih još uvek zahteva da nose maske kada prave grupnu fotografiju na ceremoniji proglašenja pobednika.
 
MOK je naveo da će promena omogućiti sportistima da imaju fotografiju za medije koja će prikazati njihova lica i emocije tokom jedinstvenog trenutka u njihovoj sportskoj karijeri, kao i da zajedno proslave dostignuća svih osvajača medalja.
 
Relaksirani protokol stupa na snagu danas.
  • Igor

    26.07.2021 12:28
    Jeste da deluju kao frikovi, ali imaju zaraženih otprilike kao i Srbija, a ima ih 20x više. Možda mi ipak nismo najpametnihi na svetu?
  • Душан

    26.07.2021 07:47
    Квантни вирус
    Па стандард сарсКов2 напада за 45 сек. Британски сој за 44сек. Бразилски за 43 сек. Јужноафрички 42сек. Али Делта јединице освајају злато на олимпијским играма и на трону су за 31 секунду. Струка све зна у секунд .
  • Slanina

    25.07.2021 22:20
    31
    Jer nakon 30 sekundi kovid napada najjace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.