VIDEO: Na ruci istetovirao kovid potvrdu

Ni lobanja, ni zmaj, ni srce probodeno strelicom, 22-godišnji italijanski student istetovirao je na ruci QR kod koji dokazuje da je vakcinisan protiv kovida19.
Andrea Kolon, koji živi u regionu Kalabrija, na jugu Italije, moraće na ulazu u restoran ili bioskop samo da podigne rukav i pokaže tetovažu na levoj ruci.
 
"To je originalno, volim da budem drugačiji", rekao je za list Korijere dela Kalabrija, nakon što se pročulo za njegove fotografije na Instagramu i Tiktoku.
 
Njegovi roditelji, objasnio je, nisu bili toliko oduševljeni. 
 
"Podsticali su me da budem manje impulsivan i da malo bolje razmislim pre nego delujem", rekao je.
 
 
Video snimak objavljen na Tiktoku prikazuje ga kako se priprema da uđe u Mekdonalds restoran i diže ruku. Čuvar na vratima potom skenira QR kod, ali snimak tu prestaje, pa se ne zna da li mu je neobična tetovaža zaista i omogućila da sebi kupi hamburger.
  • Joki

    24.08.2021 11:19
    Mucenik...
  • Marko

    22.08.2021 18:07
    Bolje da na celu istetovira da je b***** da nemora za dzaba da otvara usta.
  • Milana

    22.08.2021 16:49
    Ima ih raznih
    Uzalud bačena vakcina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.