Gradonačelnik u Misuriju poklanjaće građanima bitkoine, čeka dobru vrednost

Džejson Stjuart, gradonačelnik gradića Kul Vali u državi Misuri, prikuplja sredstva kako bi svim svojim sugrađanima poklonio po bitkoin.
Gradonačelnik u Misuriju poklanjaće građanima bitkoine, čeka dobru vrednost
Foto: 021.rs
Stjuart ne želi da bitkoin odmah bude prodat i napominje da će jednog dana, kada cena ove kriptovalute bude 500 hiljada dolara ljudi "zaista zažaliti" što su je prodali, prenosi portal Bitkoin.com.
 
"Imam prijatelje čiji su životi potpuno promenjeni. Kao da su u roku od samo nekoliko godina, od službenika koji rade od 9 do 5 postali milioneri", rekao je gradonačelnik Kul Valija, koji sebe naziva preduzetnikom i zaštitnikom životne sredine.
 
On je otkrio da će većina novca za finansiranje njegovog plana doći od nekoliko neimenovanih BTC investitora.
 
"Imam nekoliko donatora koji me podržavaju i koji su pristali da uplate svotu novcu jednaku onoj koju ja prikupim, do iznosa od nekoliko miliona dolara. Pokušavam da dobijem i državni novac za svoj plan, ili potencijalno deo novca za oporavak od posledica pandemije korona virusa", rekao je Stjuart.
 
Na pitanje da li će se koristiti i gradska sredstva, gradonačelnik Kul Valija je odgovorio: "I to je moguće. Videćemo kako će to proći".
  • nevazno

    24.08.2021 09:17
    ovo kao droga dileri imaju taj pristup - podelis besplatno da navuces musterije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.