VIDEO: Više od 170 oldtajmera koji su godinama bili u londonskom skladištu ide na aukciju

Ne dešava se često da se na jednom mestu nađe ovoliko klasičnih automobila koji su dugo skrivani od javnosti i koji sada traže nove vlasnike.
VIDEO: Više od 170 oldtajmera koji su godinama bili u londonskom skladištu ide na aukciju
Foto: Youtube (TheTFJJ, Screenshot)
Ova ponuda predstavlja pravu poslasticu za kolekcionare oldtajmera i ljubitelje automobila koji uživaju u obnavljanju zapuštenih vozila iz prošlosti.
 
Čak 174 automobila iz jednog skladišta u Londonu idu na aukciju, a većina njih će se nakon temeljne restauracije pojaviti u oglasima po višestruko većim cenama, prenosi B92.
 
O kakvim klasicima se radi, najbolje pokazuje video iz same hale. Porše 911 iz 1974. godine, BMW M5 iz 2002, Mercedes SL i W123 (i kupe) ali i Nisan 300 ZX samo su neke od kolekcionarskih poslastica.
 
 
Nema sumnje da će svi automobili biti prodati i kod novih vlasnika pronaći neki novi život, daleko od prljavih skladišta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.