VIDEO: Konj sa zapregom trčao u suprotnom smeru na autoputu u Severnoj Makedoniji

Na autoputu u Severnoj Makedoniji snimljen je konj sa zapregom kako trči kolovoznom trakom u suprotnom smeru.
VIDEO: Konj sa zapregom trčao u suprotnom smeru na autoputu u Severnoj Makedoniji
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na snimku objavljenom na Fejsbuku vidi se kako konj, bez kočijaša, u punom trku vuče zapregu po autoputu Skoplje - Tetovo.
 
U jednom trenutku na snimku se pojavljuju policijski automobili sa rotacionim svetlima i sirenom koji pokušavaju da zaustave konja i upozoravaju vozače na opasnost.
 
U avgustu 2016. na istom autoputu je pregažen medved, u blizini naplatne rampe, dok je nekoliko meseci ranije automobil naleteo na konje koji su se kretali kolovozom.
 
Na medveda je prvo naleteo minibus, da bi životinja potom udarila u putničko vozilo, usled čega su povređene dve osobe.
 
Kada je u aprilu 2016. automobil na autoputu Skoplje - Tetovo naleteo na konje, poginuo je suvozač.
 
Mediji su tada pisali da životinje izlaze na kolovoz jer je zaštitna ograda оštećena na pojedinim mestima ili je uopšte nema.
 

Teme

Konj
  • Imre

    23.09.2021 21:05
    Bravo za konja
    Pametan konj,pored tolikih vozila i buke,uvek je drzao isi pravac,po njegovoj logici koristjo je zaustavnu traku,i neje menjao prelaz u druge trake,jer bi u tom slucaju poginuo udarivsi u neko vozilo.Takodje se vidi da je u odlicnoj komdiciji jer u galopu je presao nekoliko kilometzrs dok nije zaustavljen,sto nismo naj bolje videli.Konj je dobro hranjen i timaren,sto nije slucaj u Srbiji sa radnim konjima koji vuku obakve taljige.Policija nije obucena da u ovakvim slucajevima zaustavlja pobegle konje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.