VIDEO: Konj sa zapregom trčao u suprotnom smeru na autoputu u Severnoj Makedoniji

Na autoputu u Severnoj Makedoniji snimljen je konj sa zapregom kako trči kolovoznom trakom u suprotnom smeru.
VIDEO: Konj sa zapregom trčao u suprotnom smeru na autoputu u Severnoj Makedoniji
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na snimku objavljenom na Fejsbuku vidi se kako konj, bez kočijaša, u punom trku vuče zapregu po autoputu Skoplje - Tetovo.
 
U jednom trenutku na snimku se pojavljuju policijski automobili sa rotacionim svetlima i sirenom koji pokušavaju da zaustave konja i upozoravaju vozače na opasnost.
 
U avgustu 2016. na istom autoputu je pregažen medved, u blizini naplatne rampe, dok je nekoliko meseci ranije automobil naleteo na konje koji su se kretali kolovozom.
 
Na medveda je prvo naleteo minibus, da bi životinja potom udarila u putničko vozilo, usled čega su povređene dve osobe.
 
Kada je u aprilu 2016. automobil na autoputu Skoplje - Tetovo naleteo na konje, poginuo je suvozač.
 
Mediji su tada pisali da životinje izlaze na kolovoz jer je zaštitna ograda оštećena na pojedinim mestima ili je uopšte nema.
 

Teme

Konj
  • Imre

    23.09.2021 21:05
    Bravo za konja
    Pametan konj,pored tolikih vozila i buke,uvek je drzao isi pravac,po njegovoj logici koristjo je zaustavnu traku,i neje menjao prelaz u druge trake,jer bi u tom slucaju poginuo udarivsi u neko vozilo.Takodje se vidi da je u odlicnoj komdiciji jer u galopu je presao nekoliko kilometzrs dok nije zaustavljen,sto nismo naj bolje videli.Konj je dobro hranjen i timaren,sto nije slucaj u Srbiji sa radnim konjima koji vuku obakve taljige.Policija nije obucena da u ovakvim slucajevima zaustavlja pobegle konje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.