Najrelevantniji sajt za praćenje kovida u Australiji sve vreme vode - tri tinejdžera

Sajt CovidbaseAU, za koji Gardijan piše da je jedan od najautoritativnijih sajtova za praćenje podataka o korona virusu u Australiji, vode tri tinejdžera.
Do sada nepoznat trio, koji vodi sajt CovidbaseAU, postao je deo sopstvene statistike nakon što su primili prve doze "Moderna" vakcine, u Melburnu, piše Gardijan.
 
Identitet mozgova koji stoje iza sajta nije bio poznat sve do četvrtak, kada su četrnaestogodišnji Vesli, te godinu dana stariji Džek i Darsi, tvitnuli fotografiju. 
 
"Danas smo nas trojica kovid vodimo CovidbaseAU, Džek, Vesli i Darsi, primili prvu dozu 'Moderna' vakcine. Mislili smo da bi ovo bio dobar trenutak da podelimo sa vama ko smo zapravo. Uzbuđeni smo što ćemo konačno biti uvršteni u našu statistiku", napisali tinejdžeri na Tviteru.
 
 
CovidbaseAU prati statistiku u vezi sa korona virusom od aprila 2021. godine, donoseći podatke za svet i Australiju o infekcija, hospitalizacijama, mrtvima i vakcinaciji.
  • Gracka uprava

    30.09.2021 10:27
    Kod nas nema korone. Tako piše u odluci.
  • Miki

    26.09.2021 18:48
    Maus
    A kod nas 3 neskolovane podobne budale

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.