U bordelu otvorili punkt za vakcinaciju

U Beču, u želji da podstaknu što veću vakcinisanost stanovništva, stalno rade na proširenju mreže punktova za vakcinaciju protiv korona virusa, a sada je u nju uključen i bordel.
U bordelu otvorili punkt za vakcinaciju
Foto: Pixabay
Bordel "Fanpalast" najavio je poketanje akcije "Bordel vakcine".
 
Od 1.novembra će u poznatom bečkom bordelu svi zainteresovani moći da se vakcinišu protiv koronavirusa.
 
"Ovo je definitivno najatraktivnija varijanta. Kao što je običaj, u bordel može doći ko god želi i to bez termina, i dobiti vakcinu", rekao je menadžer bordela Peter Laskaris.
 
"Fanpalast" onima koji odluče da drugu dozu vakcine prime u tom bordelu poklanja besplatan ulaz.
 
Laskaris poručuje da gosti bordela, koji su oženjeni ili u vezi, sada mogu reći "draga bio sam danas kod spomenika 'Gustavu Klimtu' (koji se nalazi ispred zgrade) da se vakcinišem".
  • R

    06.10.2021 17:28
    R
    Ovo je zaista dobar potez! I kod nas bi mogli uvesti,dobijanje mobilnog,100,200 evra...mora se podici jer je sve poskupelo! Za dve,tri,crvene niko vise nejce jer nemozes ni majicu kupiti! Ako su vec krenuli sa nekim podsticajem onda treba biti,vise i orginalni! Bravo za Beclije!
  • Jovica NS

    06.10.2021 14:47
    E kad ovo bude kod nas,onda ću se pelcovati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.