FOTO Policija vozačima: Ovaj znak nema veze sa serijom "Squid Game"

Britanska policija morala je da objašnjava o kakvom se znaku radi.
Netfliksova serija "Squid Game" zaludela je publiku širom sveta, a simboli sa kartice dobro su poznati gotovo svima.
 
Međutim, na jednom autoputu u Engleskoj, odnosno saobraćajnom znaku, pojavili su se isti ti simboli, koji su toliko zaintrigirali vozače da su se u čitavu priču morale uključiti i lokalne snage reda.
 
Naime, britanska policija objavila je 12. oktobra tvit u kome objašnjava da saobraćajni znak primećen na autoputu ne usmerava vozače na mesto smrtonosnih igara iz serije.
 
"Možemo potvrditi da vas praćenje oznaka neće odvesti do popularnog serijala 'Squid Game'. To su samo uputstva za alternativne rute tokom radova na putu", objavila je policija.
 
  • Joca

    17.10.2021 18:21
    Ne razumem ko bi posle pročitanog sinopsisa želeo da gleda seriju što žvaće tematiku obrađenu po pet stotina puta! Ja dalje od trejlera nisam stigao!

    Dodajte X i biće to oznake dugmića sa PlayStation-a ... e to je već muzika za moje uši! ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti