Tužio vračaru: Platio sam joj, a i dalje sam proklet

U nameri da "skloni zlu kob koju je na njegovu ljubavnu sreću bacila bivša devojka", kao i da sačuva brak, jedan muškarac je angažovao vračaru, a kasnije rešio da podnese tužbu protiv nje.
Tužio vračaru: Platio sam joj, a i dalje sam proklet
Foto: Pixabay
Mauro Restrepo iz Los Anđelesa tvrdi da je vidovnjakinja obećala da će ponovo biti srećan ako joj plati 5.100 dolara za uklanjanje uroka.
 
Međutim, nakon što joj je dao veliku svotu, život mu se nije pomerio sa mrtve tačke. Sad je rešio da je tuži i od nje potražuje 25.000 dolara odštete.
 
Restrepo je otkrio da je Sofiju Adamas, koja se predstavlja kao "vidovnjak stručnjak za ljubav", angažovao kako bi se izvukao iz nesrećnog perioda života.
 
"Prema Adamsovoj, tu lošu sreću mu je donela veštica koju je angažovala njegova bivša devojka", kaže se u tužbi podnetoj na sudu u Los Anđelesu.
 
Adams mu je, kako se navodi, rekla da bi "urok", ako se ne ukloni, mogao da uništi Restrepa, njegovu decu i brak. Ali, uprkos činjenici da je uzela kaparu za "skidanje uroka", ona nije pomogla da se situacija u njegovom braku poboljša.
 
U tužbi se tvrdi da je Restrepo trpeo neprospavane noći, kao i teskobu i neizvesnost usled neuspešnog uklanjanja prokletstva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.