VIDEO: Dizni objavio emotivnu božićnu reklamu, već ima milion pregleda

Praznici bez božićnih reklama postali su nezamislivi u poslednjih nekoliko godina.
Brendovi pokušavaju da osmisle što kreativnije i dirljivije božićne priče. Cilj im je da objave reklame pune emocija, a upravo to je učinio Dizni.
Ova kompanija ima tradiciju da svake godine prie Božića kroz svoju reklamu ukaže na istinsku suštinu praznika. Ove godine izbacio je božićnu reklamu pod nazivom "The Stepdad" (Očuh). Reklama je nastavak prošlogodišnje reklame o baki Loli i njenoj unuci Nikol. Sada je Nikol starija i ima dvoje dece, Maksa i Elu, a ovaj video govori o tome kako se oni prilagođavaju na novog očuha Majka koji se doselio kod njih.
 
"U srcu radnje nalazi vrlo posebna knjiga koju je Maksu poklonio njegov otac i to da ta knjiga slavi moć pripovedanja koje produbljuje porodične veze i stvara čaroliju", objašnjavaju iz Diznija, piše AdNews. 
 
Muziku za ovu reklamu napravio je dvostruki dobitnik nagrade Gremi Gregori Porter, a melodija se zove "Love Runs Deeper".
 
Ova reklama odmakla se od idealizacije savršenih porodičnih odnosa u vreme praznika i fokus stavlja na izazove kroz koje prolazi novi partner tokom izgradnje odnosa s decom. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.