Tim ostao sa šestoricom fudbalera, utakmica prekinuta

Utakmica između Belenenseša i Benfike prekinuta je sinoć u drugom poluvremenu, pošto je domaća ekipa ostala sa samo šestoricom fudbalera na terenu.
Tim ostao sa šestoricom fudbalera, utakmica prekinuta
Foto: Pixabay (ilustracija)
Belenenseš nije mogao da računa na trenera i 14 igrača zbog kovida i dočekao je utakmicu sa Benfikom samo sa devetoricom igrača, od kojih su dvojicom golmana.
Benfika je na poluvremenu vodila sa 7:0. 
 
Na teren su se vratila sedmorica igrača Belenenseša, a sudija je prekinuo utakmicu u 48. minutu, pošto se povredio još jedan igrač, a ekipa nije imala koga da pošalje na teren.
Prema pravilima, ekipa ne može da nastavi utakmicu ako na terenu ima manje od sedmorice igrača.
 
"Ova liga je sramota", uzivikivali su navijači na stadionu.
  • Milos

    28.11.2021 10:55
    Ozdravite da se vracamo
    Tuga,ne daj Boze nikome. A da je suprotnoj bilo da li bi Velika trojka(sporting,benfika,Porto) izasli na teren,cisto sumnjam.
  • Marko

    28.11.2021 10:32
    I tamo imaju zvezdu i partizan. Bravo Portugal. Fer plej pre svega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.