Više od 1.200 predmeta iz kultnih filmova na aukciji

Odelo Džona Travolte iz filma "Pulp Fiction", daska za surfovanje Patrika Svejzija iz "Point Break" i svetlosni mač Lijama ​​Nisona iz "Ratova zvezda" biće ponuđeni na velikoj aukciji predmeta.
Aukcija će se ove nedelje održati na Beverli Hilsu.
Sve ukupno će u četvrtak i petak na aukciji aukcijske kuće "Julien’s Auctions" iz Los Anđelesa biti ponuđeno više od 1.200 predmeta korišćenih u "Betmenu", "Povratku u budućnost", filmovima o Hariju Poteru i Džejmsu Bondu i u "Igri prestola", a među stvarima povezanim sa kultnim filmovima i slavnim osobama naći će se i odeća Merilin Monro, Brusa Vilisa i Kijanu Rivsa.
Organizatori smatraju da će najviše interesa pobuditi crno odelo Perija Elisa koje je nosio Džon Travolta u filmu "Pulp Fiction", svetlosni mač Lijama ​​Nisona iz filma "Ratovi zvezda: Fantomska pretnja" i poznati žuti kombinezon Brusa Lija (koji nije nosio sam glumac, nego njegov kaskader u filmu "Igre smrti"), kao i njegove crne nunčake izrađene po meri.
 
Vrednost svakog od nabrojanih predmeta procenjena je na 20.000 dolara do 40.000 dolara.
 
Odeća koju je nosio Arnold Švarceneger u "Terminatoru 2" - bajkerska jakna i kožne pantalone, procenjena je na 20.000 do 30.000 dolara.
 
Osim za čarobne štapiće kojima su rukovali razni likovi iz filmova o Hariju Poteru, ljubitelji akcionih filmova na aukciji će moći da se nadmeću za kupovinu oružja koje je koristio Brus Vilis u ulozi Džona Meklejna u sagi "Umri muški" ili onog koje je Kijanu Rivs koristio na snimanju filma "John Wick".
 
Obožavatelji velikih holivudskih glumica imaće priliku da nabave brojne lične predmete koji su nekada pripadali nezaboravnoj Merilin Monro, Elizabet Tejlor i Doris Dej, a na aukciji će biti ponuđen i zlatni čekrk koji je koristila Gal Gadot u filmu "Wonder Woman".
  • Spectrum

    09.12.2021 11:50
    Wonder Woman i zlatni čekrk ?????????????????????????????????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.