Planinar pronašao blago iz aviona koji je pao pre 50 godina, "plen" deli sa lokalnim vlastima

Osam godina nakon pronalaska kovčega sa smaragdima, rubinima i safirima, odlučeno je da blago bude podeljeno između planinara i lokalnih vlasti.
Planinar pronašao blago iz aviona koji je pao pre 50 godina, "plen" deli sa lokalnim vlastima
Foto: Pixabay
Planinar je pronašao blago iz aviona srušenog pre pet decenija 2013. godine. Ono je ostalo skriveno u metalnoj kutiji koja je bila na letu indijskog aviona.

"Ove nedelje kamenje je podeljeno na dva jednaka dela, čija se vrednost procenjuje na 150.000 evra", rekao je agenciji AFP gradonačelnik Šamoniksa, Erik Furnije.

Vlasti veruju da je drago kamenje najverovatnije sa leta koji je saobraćao na liniji Bombaj - Njujork.

  • u pitanju 2

    06.12.2021 20:15
    ovako je
    Pravilno je i Samoniks
  • U pitanju

    05.12.2021 18:41
    je
    Šamoni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.