Gugl zaustavio "rat" zbog Vučića preko celog hotela u Nišu

Ambasador u Nišu verovatno je najkomentarisaniji hotel na svetu poslednjih dana, pa je i nekome iz Gugla postalo sumnjivo.

Svojevrsni "rat" koji su vodili građani koji se protive postavljanju bilborda dobrodošlice za Aleksandra Vučića i oni koji su za veliki bilbord predsednika, zaustavio je sam Gugl, bar kada je reč o zvaničnim recenzijama ovog hotela, piše Nova.rs.

Nakon što su objavljene prve fotografije džinovskog postera, krenula je pobuna građana koji su negativnim ocenama i bizarnim recenzijama preko noći oborili reputaciju hotela Ambasador. U jednom trenutku ocena je pala na 1,6, a potencijalni gosti mogli su da pročitaju da su "prozori prljavi", da ih u sobi s prozora "gleda neki čudan čika"... Poštovaocima Vučićevog lika i dela je onda bilo naloženo da "poprave stvar", pa su krenuli u kontranapad pozitivnim recenzijama i podigli ocenu hotela na 2,1.

Gugl je konačno zaustavio ovaj obračun tako što je izbrisao sve recenzije novijeg datuma i sada se mogu videti samo one date od pre dva ili više meseca, a ocena niškog hotela je vraćena na 4,8.
 
I popularni vodič Trip Advisor je situaciju regulisao tako što je zabranio nove recenzije uz obaveštenje da su "zbog nedavnog događaja koji je privukao pažnju medija i izazvao priliv recenzenata koje ne opisuju iskustvo iz prve ruke, privremeno obustavili objavljivanje novih recenzija za ovaj hotel".
  • Boris

    17.12.2021 09:27
    Ocena
    Uspešno obnovljena jedinica!
  • Aleksej

    17.12.2021 08:40
    Srpska Nepismena Stranka
    Google je ukinuo ocene, nema veze, ali ko je gledao pre nego sto je ukinuto mogao je da vidi realan broj botova (ocena 5) i nas ostalih kojima je drzava oduzeta (ocena 1)... Oni mogu da plate 100-200 ili 500 botova nasim parama, ali nas ostalih ima 20x vise... Bar to je lepo znati. :/
  • Neko Tamović

    17.12.2021 06:55
    @Batica
    Batice izgleda da ti nisi video sveta. Prvo svaka čast na ideji za ovakvu reklamu, drugo preporučujem firmi dr@nik(iz okoline bg_a) da napravi limited seriju sa likom i delom ovih trenutnih. Zašto ne bi i pošta srbije takođe izdala jednu seriju sa slikama, pa da imaju penzioneri šta da liznu, kad već nemaju šta da jedu. Ima tu mnogo ideja, recimo napraviti album sa samolepljivim sličicama, pa recimo od 1989 pa na ovamo napraviti selekciju... Ima ovde mnogo ideja, nastavite niz molim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.