Putnica pozitivna na brzom korona testu tokom leta, izolovala se u toaletu aviona

Učiteljica iz Čikaga Marisa Fotijeo morala je da se samoizoluje u toaletu aviona četiri sata, nakon što je rezultat brzog testa na virus korona.
 Putnica pozitivna na brzom korona testu tokom leta, izolovala se u toaletu aviona
Foto: Pixabay
Test je uradila usred leta za Island, a rezultat istog bio je pozitivan, javlja Raša tudej.

Test je uradila usred leta za Island, a rezultat istog bio je pozitivan, javlja danas Raša tudej.

Ona je tokom leta u Evropu na odmor iznenada dobila upalu grla, ali s obzirom na to da je ponela sa sobom nekoliko kompleta za brzo testiranje, testirala se u toaletu aviona.
 
Brzo je obavestila stjuardesu, koja je procenila da u avionu nema dovoljno praznih mesta da bi se pravilno izolovala, nakon čega se učiteljica samoizolovala u toaletu do kraja leta.
 
Za taj slučaj, javnost je saznala kada je učiteljica objavila snimak na svom TikTok profilu u kom je toalet opisala kao svoju "VIP karantinsku sobu".
 
Nakon što je avion sleteo u islandsku prestonicu Rejkjavik, žena je smeštena u humanitarni hotel Crvenog krsta, gde je trenutno u toku desetodnevni karantin. Kako je rekla, oseća se dobro i planira da ode za nekoliko dana, dok su njeni otac i brat, koji su bili na istom letu, bili negativni na virus i mogli da nastave put u Švajcarsku.
  • Slucaj

    03.01.2022 20:18
    Za vreme sletanja (i poletanja) nije dozvoljeno da neko bude u wc.
  • спонакршитељ

    31.12.2021 21:35
    Па добро. Лепо.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.