FOTO: Ovo je najpopularnija objava na Instagramu u 2021, još niko nije oborio rekord jajeta

Objavljeno je koje su objave podeljene na Instagramu u 2021. godini skupile najviše lajkova, piše E! Online.
FOTO: Ovo je najpopularnija objava na Instagramu u 2021, još niko nije oborio rekord jajeta
Foto: Pixabay
Na prvom mestu je fotografija Kristijana Ronalda. Objavio je da sa svojom partnerkom Georginom Rodrigez čeka blizance, a ta fotografija od kraja oktobra do danas skupila je više od 32 miliona lajkova.
Kristijano ima 387 miliona pratilaca, a tu fotografiju komentarisalo je pola miliona ljudi.
 
Druga najlajkovanija fotografija nalazi se na profilu pevačice Arijane Grande. Reč je o fotografiji s njenog venčanja s Daltonom Gomezom. Taj prizor dobio je 26 miliona lajkova.
 
 
Na trećem mestu je Kajli Džener, koja je objavila snimak kojom je javnost obavestila da je trudna. Ta je snimak pregledan 154 miliona puta i ima 24 miliona lajkova. Nakon nje sledi pevačica Bili Ajliš, koja je iznenadila fanove novom frizurom u martu prošle godine. Njenu promenu lajkovalo je 23 miliona ljudi.
 
 
Peto mesto pripalo je Lionelu Mesiju. Njegovu fotografiju, koju je objavio nakon potpisivanja za francuski klub PSG, lajkovalo je 22 miliona ljudi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 
Fotografija Bili Ajliš iz magazina "Vogue" skupila je 22 miliona lajkova, a zatim slede još dve fotografije Lionela Mesija. Na listi se našao i Instagram profil ironshoremermaid s jednim videom i glumački par Tom Holand i Zendaja.
 
 
Ipak, i dalje niko nije prestigao fotografiju jajeta koja je objavljena na profilu world_record_egg u januaru 2019. godine. Ta fotografija trenutno ima 55 miliona lajkova.  
 
  • брле

    10.01.2022 10:16
    Ја се понадао да је неко окачио слику свог тестиса, а оно обично јаје :(
  • otac Makarije

    07.01.2022 14:25
    Iz jajeta
    život izlazi od postanka sveta, a svi ostali su
    samo trenutna rzbibriga za dokoličare i neće
    potrajati ni koliko jedan ljudski vek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti