Ženka nemačkog ovčara spasla vlasnika koji je bio povređen u sudaru

Ženka nemačkog ovčara po imenu Tinsli zaslužila je dodatne poslastice nakon što je dovela vlasti do njenog vlasnika, koji je bio povređen u sudaru i kome je hitno bila potrebna pomoć.
Tinsli je uspela da privuče pažnju policajaca Nju Hempšira kada su odgovorili na poziv o psu koji unezvereno trči po Memorijalnom mostu veterana, na granici Nju Hempšira i Vermonta.
 
Vojnik Tom Sandberg i policajci su stigli do velikog psa koji je izgledao nervozno i uplašeno, rekao je poručnik Den Boldošer. 
"Pokušavali su da sklone psa sa autoputa kako bi ga zaštitili", naveo je Boldošer.
 
Sandberg i policajci su pokušali da se približe psu, ali ženka bi potrčala, a zatim zastala i pogledala ih, pokušavajući da privuče njihovu pažnju.
Policajci su primetili oštećeni deo zaštitne ograde i kada su pogledali dole videli su teško oštećeni kamionet koji se prevrnuo, kao i dvojicu muškaraca koji su ispali iz vozila i koji su bili povređeni, rekla je službenica za javno informisanje iz policije Nju Hempšira Ember Lejgas.
 
Pozvali su pomoć i pojačanje, a shvatili su da Tinsli pripada jednom od povređenih.
 
"Zaista je neverovatno. Ovaj pas im je definitivno spasao živote. Mislim da ne bi preživeli noć s obzirom na nisku temperaturu", objasnio je Boldošer.
 
"Ona je moj anđeo čuvar", rekao je vlasnik Tinsli, Kem Londri.
 
On je opisao Tinsli kao svog kopilota i rekao da redovno putuju zajedno u kamionu koji je sleteo s puta.
 
"Inače je razmažena, ali zbog onoga što je uradila, počastiću je nekom poslasticom, dobiće divljač ili pljeskavicu, naravno i češkanje po leđima...", rekao je Londri.

Teme

pas
  • Ana

    25.01.2022 10:31
    Kako se čovek oduži
    I kako se čovek oduži ovim divnim psima? Pa displazijom kukova naravno!
  • Nemački ovčar

    22.01.2022 13:31
    Stara narodna
    Ženu možeš naći i ovde, ali auto i psa, samo nemačko
  • E

    22.01.2022 09:04
    s
    Pas verni čovekov drug ,imam takvu jednu,kad Vas pogleda pravo u oči , problemi postaju manji bar u tom momentu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.