Trajekt se slupao jer se kapetan zaglavio u WC-u

Jedan finski trajekt sa 54 putnika udario je o stenu u blizini obale, pošto se kapetan zaglavio u WC-u, saopštila je finska obalska straža.
Jedan finski trajekt sa 54 putnika udario je o stenu u blizini obale, pošto se kapetan zaglavio u WC-u, saopštila je finska obalska straža.

Jedan član posade je uspeo da uspori ovaj turistički trajekt, ali se on ipak razbio o stenu u blizini obale kod Helsinkija. Kapetan feribota zaglavio se u WC-u zbog pokvarene brave i uporno je dozivao u pomoć, navela je obalska straža.

Nekoliko putnika "zaradilo" je modrice, a nekoliko prozora je razbijeno u ovom incidentu, a obalska straža ispituje da li ponašanje kapetana spada u krivično delo dovođenja u opasnost drugih osoba. "Kapetan je bio zaglavljen u WC-u. Kada je član posade uspeo da otvori vrata, bilo je suviše kasno", izjavio je šef istrage Jan Sandel.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.