FOTO Akcija na Dan zaljubljenih: Nazovite bubašvabu po bivšem partneru ili političaru

Ne morate više da bacate kroz prozor odeću niti da uništavate ostale lične predmete bivših partnera, sada im se možete osvetiti tako što ćete baš na Dan zaljubljenih njihovim imenom nazvati bubašvabu.
Takvu mogućnost vam nudi konzervatorski centar Hemzli, zoološki vrt u engleskom Kentu, koji je osmislio projekat.
Operativni menadžer Henri Vidon kaže da je interesovanje poslednjih nekoliko dana bilo ogromno i da je dobio brojne zahteve iz celog sveta.
 
"Ako ste imali posebno gadan raskid, ovo je dobar način da se malo našalite i podelite to sa svojim prijateljima", kazao je, dodavši da bubašvabe možete nazvati i po nekom političaru.
 
"Prihvatamo sva imena, a svrha nam je da prikupimo novac za projekte koje realizujemo u svom zoološkom vrtu", kazao je Vidon.
 
Na internet stranici kentskog zoološkog vrta stoji: "Nudimo vam priliku da na praznik ljubavi date ime jednoj od naših bubšvaba po vašem bivšem ili vašoj bivšoj za funtu i po. Naravno, nećemo vam zameriti ni ako želite neku od bubašvaba da nazovete po nekom od svojih najmanje omiljenih političara."
 
 
​"U sklopu našeg programa 'Dajte ime bubašvabi' (mislimo da je usvajanje ipak malo previše) prikupljamo sredstva za projekte koje sprovodimo u svom zoološkom vrtu u Kentu. Nakon donacije dobijate sertifikat koji možete preuzeti sa naše internet stranice, a mi ćemo ime vašeg bivšeg ili vaše bivše upisati na oglasnu ploču koja će biti postavljena u posebnom delu HCC-a za bubašvabe, a objavljujemo je na Dan zaljubljenih", stoji u objavi.
 
"Bude li mnogo interesovanja, pa imena ne stanu na našu 'bubašvapsku ploču', izradićemo i 'bubašvapsku knjigu' koja će biti izložena uz ploču."
 
  • Aaa

    14.02.2022 17:10
    @viki
    Ne vidim sta je glupavo, skupljaju donacije za projekte i nasli su nacin da bude zanimljivo ljudima i da urade dobru stvar.
  • Beban

    14.02.2022 17:03
    Velika je glupost ljudska i na toj gluposti se svakodnevno zarađuju milioni i milioni dolara.
  • Gavril

    14.02.2022 11:27
    Danas je Sveti Trifun praznik vina i ljubavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti