Tužio šefa jer mu je organizovao rođendansku žurku i dobio 450.000 dolara

Kevin Berling iz Kentakija tužio je svog poslodavca jer mu je organizovao zabavu povodom rođendana.
Dobio je 450.000 dolara odštete.
Naime, Kevin je radio u medicinskoj laboratoriji "Gravity Diagnostics". Poslodavcu i kolegama rekao je da ne želi proslavu rođendana jer ima napade panike, ali oni su njegovu molbu ignorisali.
Organizovali su mu zabavu, zbog koje je Berling doživeo napad panike i otišao da ruča u svoj automobil. Šef mu je narednog dana rekao da se "ponašao kao devojčica" i da je svojim kolegama pokvario raspoloženje.
 
Nedugo nakon toga Berling je dobio otkaz, a slučaj je završio na sudu. Berling smatra da je bio diskriminisan zbog svog psihičkog stanja i da mu nije bio omogućen rad u sigurnom okruženju. 
 
Sudskim putem dobio je 150.000 dolara za "izgubljene plate", budući da je dobio otkaz nakon neuspešnog rođendanskog iznenađenja, kao i još 300.000 dolara za "nanetu duševnu bol, poniženje i gubitak samopoštovanja". 
  • Nina

    19.04.2022 11:32
    ???
    Dusu dalo za manipulacine i ispiranje .Cuj stres od rodjendana?
    Sta jos necu cuti
  • rale

    19.04.2022 09:36
    Prelazak na rad od kuće zbog korone me je zdravstveno preporodio. Da, ima te neke mane da je manje kontakata sa ljudima koji bi ti prijali, ali isto tako ima nula kontakata sa ljudima koji ti ništa ne znače u životu. Zdravlje mi je svake godine sve bolje a stres teži nuli.
  • Slucaj

    19.04.2022 08:45
    Skroz ga razumem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.