VIDEO: Na sahrani nosili ženu u kovčegu pa čuli da kuca iz njega

Porodica Roze Izabel Kespedes Kalas okupila se 26. aprila u gradu Lambayeque-u u Peruu kako bi joj odala poslednju počast.
VIDEO: Na sahrani nosili ženu u kovčegu pa čuli da kuca iz njega
Foto: Pixabay (ilustracija)
Roza je pre sahrane doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njen šogor, a nećaci zadobili teške povrede. 
Nakon nesreće je proglašena mrtvom i organizovana je sahrana. Međutim, kada su njeni rođaci podigli sanduk čuli su kako neko iz njega kuca. Spustili su ga, otvorili i videli da je Roza ipak živa, iako u lošem zdravstvenom stanju.
"Otvorila je oči, sva se preznojila. Odmah sam pozvao policiju", rekao je čuvar groblja Huan Segundo Kajo.
 
Porodica i policija su odmah odvezli Rozu, još uvek u kovčegu, u bolnicu u Lambayequeu. Lekari su je pregledali i ustanovili da joj je jako loše i priključili su je na aparate. Međutim, stanje joj se pogoršalo i nekoliko sati kasnije je preminula.
 
 
Njena porodica, koja je morala da se s njom dva puta oprosti, sada traži odgovore. Nije im jasno kako je Roza mogla da bude proglašena mrtvom nakon nesreće. Pretpostavljaju da je možda bila u komi i da su lekari pogrešno procenili da je umrla.
 
Rozina tri nećaka navodno se oporavljaju u bolnici, ali su još u teškom stanju.
 
Policija sada istražuje ceo incident.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti