Tuže sina jer još nisu dobili unuka, traže 650.000 dolara

Par iz Indije rešio je da tuži sina koji "još ne planira bebu posle šest godina braka" i traži odštetu, jer je svu svoju ušteđevinu potrošio na sina i njegov brak.
Tuže sina jer još nisu dobili unuka, traže 650.000 dolara
Foto: Pixabay
Indijski par zahteva da im njihov sin i njegova supruga ili podare unuče u roku od godinu dana ili da im daju u kešu – skoro 650.000 dolara.
Sanjev i Sadana Prasad kažu da su potrošili svoju ušteđevinu da bi podigli i školovali sina pilota i organizovali raskošno venčanje. 
 
"Naš sin je u braku šest godina, ali još ne planira bebu. Kada bismo imali unuče sa kojim bismo provodili vreme, naš bol bi bio podnošljiv", naveo je par u podnesku predatom sudu u Haridvaru.
Kompenzacija koju traže – 50 miliona rupija (646.000 dolara) – uključuje troškove svadbenog prijema u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i plaćanje medenog meseca za mladence u inostranstvu.
 
Roditelji su takođe izdvojili 65.000 dolara da bi njihov sin bio školovan za pilota u SAD, a vratio s u Indiju – nezaposlen.
 
"Morali smo da uzmemo i kredit za izgradnju naše kuće i sada prolazimo kroz mnoge finansijske poteškoće. I psihički smo prilično u problemu, živimo sami", kažu roditelji pilota.
 
Advokat para, Arvind Kumar, rekao je da se saslušanje na sudu u severnoj Indiji tim povodom obaviti 17. maja.
 
Indija, inače, ima snažan tradicionalni zajednički porodični sistem koji uključuje suživot više generacija koje često žive u istom domaćinstvu.
 
Međutim, poslednjih godina trend se promenio, tako da mladi parovi radije odlaze od roditelja ili braće i sestara, a žene – kao što je u ovom slučaju – odlučuju da rade umesto da se fokusiraju na rađanje dece i ostanak kod kuće.
  • Po komentarima

    14.05.2022 12:44
    Bih zaključio
    Da se na ovom portalu nagnojilo mnogo trolova poput ovog sabahudina i ostalih anonimnih likova koji nemaju veze s vezom, nego s*** s vremena na vreme....
  • Voran

    14.05.2022 10:52
    U pravu
    Svaka čast mladi su sebični razmaženi i lenji pa su im deca suvišna jer im smetaju u njihovom lepom damlživom životu.Jadno.
  • Dragan

    14.05.2022 08:24
    Ah
    Deca nisu stvar da se ikom daruju.Optužiti ove da trguju sa tuđom decom.Kod mene moji riditelhi vide decu naj više jednom mesečno.Oni imaju svoje društvo a ne matorih,smrdljivih,zatucanih.Što reče jedna žena"žene nisu inkubator za rađanje".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.