Tuže sina jer još nisu dobili unuka, traže 650.000 dolara

Par iz Indije rešio je da tuži sina koji "još ne planira bebu posle šest godina braka" i traži odštetu, jer je svu svoju ušteđevinu potrošio na sina i njegov brak.
Tuže sina jer još nisu dobili unuka, traže 650.000 dolara
Foto: Pixabay
Indijski par zahteva da im njihov sin i njegova supruga ili podare unuče u roku od godinu dana ili da im daju u kešu – skoro 650.000 dolara.
Sanjev i Sadana Prasad kažu da su potrošili svoju ušteđevinu da bi podigli i školovali sina pilota i organizovali raskošno venčanje. 
 
"Naš sin je u braku šest godina, ali još ne planira bebu. Kada bismo imali unuče sa kojim bismo provodili vreme, naš bol bi bio podnošljiv", naveo je par u podnesku predatom sudu u Haridvaru.
Kompenzacija koju traže – 50 miliona rupija (646.000 dolara) – uključuje troškove svadbenog prijema u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i plaćanje medenog meseca za mladence u inostranstvu.
 
Roditelji su takođe izdvojili 65.000 dolara da bi njihov sin bio školovan za pilota u SAD, a vratio s u Indiju – nezaposlen.
 
"Morali smo da uzmemo i kredit za izgradnju naše kuće i sada prolazimo kroz mnoge finansijske poteškoće. I psihički smo prilično u problemu, živimo sami", kažu roditelji pilota.
 
Advokat para, Arvind Kumar, rekao je da se saslušanje na sudu u severnoj Indiji tim povodom obaviti 17. maja.
 
Indija, inače, ima snažan tradicionalni zajednički porodični sistem koji uključuje suživot više generacija koje često žive u istom domaćinstvu.
 
Međutim, poslednjih godina trend se promenio, tako da mladi parovi radije odlaze od roditelja ili braće i sestara, a žene – kao što je u ovom slučaju – odlučuju da rade umesto da se fokusiraju na rađanje dece i ostanak kod kuće.
  • Po komentarima

    14.05.2022 12:44
    Bih zaključio
    Da se na ovom portalu nagnojilo mnogo trolova poput ovog sabahudina i ostalih anonimnih likova koji nemaju veze s vezom, nego s*** s vremena na vreme....
  • Voran

    14.05.2022 10:52
    U pravu
    Svaka čast mladi su sebični razmaženi i lenji pa su im deca suvišna jer im smetaju u njihovom lepom damlživom životu.Jadno.
  • Dragan

    14.05.2022 08:24
    Ah
    Deca nisu stvar da se ikom daruju.Optužiti ove da trguju sa tuđom decom.Kod mene moji riditelhi vide decu naj više jednom mesečno.Oni imaju svoje društvo a ne matorih,smrdljivih,zatucanih.Što reče jedna žena"žene nisu inkubator za rađanje".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.