Zbog ručka od 600 evra na Mikonosu Amerikanke pokrenule sudski postupak

Amerikanka i njena ćerka su na Mikonosu morale da plate skoro 600 evra za dve krabe i dva koktela. Tvrde da su prevarene i rešene su da pravdu potraže na sudu.
Zbog ručka od 600 evra na Mikonosu Amerikanke pokrenule sudski postupak
Foto: Pixabay

Brenda Molton i njena 19-godišnja ćerka Kejlea želele su da provedu idiličan dan na rajskoj plaži Platis Gialos, ali je celu akciju pokvario astronomski račun za ručak, podseća Nova.rs.

"Rekla sam im: ‘Dva mohita i dve kraka krabe ne mogu da koštaju 600 evra. Neću vam platiti.’ On mi je tada doslovno rekao: ‘Pozvaću policiju. Zadržaće te ovde i nećeš se vratiti u zavičaj. Lako možemo da pronađemo gde živite’", ispričala je Molton. Ipak su platile, ali su po izlasku počele da upozoravaju prolaznike da ne ulaze u restoran, zbog čega je vlasnik izašao i vikao na njih.
Slučaj je dospeo u medije, zajedno sa odgovorom restorana, a razočarane Amerikanke su sad pokrenule sudski postupak, piše Greek reporter.
 
Kako se napominje, ovo nije prvi put da se gosti žale na taj konkretni restoran na Mikonosu.
 
"Otišao sam na to mesto na porodični odmor i ostao užasnut i opljačkan. Nekoliko puta sam pitao za cene, konobari su govorili da je jeftino i da ne brinem. Za par loše napravljenih pića račun je bio viši od 400 evra. Konobari su bili izuzetno neprijatni, pogotovo kada smo doveli u pitanje račun. Gomila prevaranata", napisao je jedan korisnik.
 
"Ukratko, mi (šestočlana porodica) smo platili za jedan obrok skoro koliko za ceo boravak u hotelu od pet dana“, napisao je drugi.
 
 
  • 002211

    08.06.2022 09:41
    Poznato već i da su Grci pokazali čeljusti.
  • Željko

    05.06.2022 11:23
    Cenovnik
    Ako je stojao javno cenovnik istaknut na zidu a u jelovniku pored svake stavke cena ... Izgubice
    sud
  • The Lalosh

    05.06.2022 10:53
    @Zoran
    Ne znam u kom si ti Rovinju bio, ali u onom u kom sam ja bio sve je bilo vrhunski.

    Na Mikonosu nisam bio, ali valjda iz svog iskustva znaš da je tako kako kažeš...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.