FOTO: Reditelj iz BiH šetao Crnom Gorom noseći transparent "Ne postoji burek sa sirom"

Reditelj Haris Dubica iz BiH privukao je pažnju transparentom s kojim je prošetao Crnom Gorom, a na njemu je pisalo "Ne postoji burek sa sirom, #sirnica".
Na svom Instagram profilu Dubica je objavio fotografiju i objašnjenje svog poduhvata.
"Obišao sam sve gradove Crne Gore u čast druge najpopularnije pite Bosne i Hercegovine koja se zove sirnica, a ne burek sa sirom. Jer burek može biti samo sa mesom", poručio je.
 
Dubica je u Podgoricu došao povodom utakmice između reprezentacije BiH i Crne Gore.
 
Domaći navijači su tokom utakmice počeli da skandiraju "burek sa sirom", a Dubica se osvrnuo na simpatičnu situaciju.
 
"Na kraju utakmice crnogorski navijači su skandirali 'volim te Bosno', a to je znak poštovanja koje još nikada nisam doživeo u ovu 21 godinu otkad pratim BiH na gostovanjima. Jeste da vam skandiranje 'burek sa sirom' nećemo nikad oprostiti, ali to je druga priča", našalio se.
 
"Gradonačelniče Podgorice, uvedite u vašim pekarama i restoranima sirnicu i ja vam garantujem porast BiH turista za 850 odsto", zaključio je.

Teme

Burek
  • Gomboca

    20.06.2022 09:44
    @Trt
    Pitajte brend Ferdinand knedle sa koliko su se takvih neprijatnih "gomboca" komentara susreli kada su otvorili svoju radnju u Novom Sadu. Komentari su bili brojni i mnogi Novosađani uvređeni. Što je, osim što je iracionalno, pomalo i komično.
  • Trt

    18.06.2022 12:58
    @Gomboca

    Vojvođani to govore u svojoj kući.
  • Gomboca

    16.06.2022 11:58
    uzvraća udarac
    Da ne bude da Vojvođani nemaju svoj primer za ovakve pogrešne tvrdnje koje se tiču naziva jela i njihovog porekla. Samo bacite jednu udicu: knedle sa šljivama, umesto gomboce, pa da vidite kako će se neupućeni upecati sa objašnjenjem: knedle su u supi, a gomboce sa šljivama. Dakle, da li Vojvođani ili Bosanci, isto je ako nisu dovoljno informisani i ne istražuju dalje od onog što su naučili u svom ograničenom okruženju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.